top of page
back pain den haag_edited.jpg

Rugklachten verhelpen met Chiropractie in Den Haag?

Ruim 2 miljoen volwassenen in Nederland hebben chronische lage rugpijn. Rugpijn komt veel voor, dus het is geen verrassing dat u hier geïnteresseerd bent in het behandelen van lage rugpijn met chiropractische zorg. 8 op de 10 Nederlanders krijgt ooit rugpijn. Sommige mensen hebben vrij snel geen klachten meer, maar bij meer dan driekwart van de patiënten komen rugklachten regelmatig terug of houden aan. Gewoon Chiropractie is gespecialiseerd in het behandelen van lage rugklachten en het trainen van een zwakke rug. Lees verder voor meer informatie over lage rugpijn.

Wat Veroorzaakt Lage Rugpijn?

Plotselinge oorzaken zoals tillen, vallen, een ongeval of een verkeerde beweging. Geleidelijke oorzaken zoals een verkeerde houding (bij zitten, staan of liggen), te weinig bewegen, zwakke buik- en rugspieren, veel tillen, bukken en draaien, stress, overgewicht, zwangerschap, ouderdom (slijtage), aangeboren gebreken zoals beenlengteverschillen.

Symptomen van lage rugpijn zijn vaak pijn en beperkend. De pijn wordt vaak gevoeld in de onderrug, maar soms ook hoger. Door de stimulatie van de spieren en/of zenuwen kan de pijn uitstralen naar de benen. Rugpijn gaat soms gepaard met stijfheid en beperking van kracht en beweging. De chiropractor van Gewoon Chiropractie legt je type rugpijn uit na een uitgebreide intake. Lage rugpijn kan heel verschillend zijn. De meest voorkomende vorm van lage rugpijn is de lumbago. Andere vormen zijn hernia en ischias.

Den Haag Spine Chiropractor.jpg

Gewoon Chiropractie Kan Helpen Bij Rugpijn

Sign me up!
bottom of page