top of page

Gewoon Chiropractie
Den 
Haag

Scheveningen 

Onze praktijk is op loopafstand van de Scheveningse stranden in Den Haag. Gewoon Chiropractie biedt een rustgevende omgeving en is voor veel mensen een bron van hoogwaardige chiropractische zorg. Er zijn veel geweldige voordelen van chiropractie. Kom langs en leer hoe een gezonde wervelkolom en een gezond zenuwstelsel samengaan met een gelukkig en gezond leven!

Chiropractie in Den Haag

Op zoek naar chiropractie in Den Haag? Wij heten u van harte welkom bij Gewoon Chiropractie. Wij zijn experts in chiropractie. Onze chiropractor is opgeleid in de VS en is een professional met 30 jaar ervaring in zijn vakgebied. We behandelen verschillende soorten wervelkolom aandoeningen die de symptomen van spier- of zenuwpijn kunnen veroorzaken. Chiropractische zorg is een veilige, medicijnloze natuurlijke remedie voor verschillende klachten, zoals rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Chiropractie werkt door de oorzaak van uw rugpijn, nekpijn en hoofdpijn te behandelen en biedt de oplossing voor langdurige correctie en zorg.

thermo.jpg

Chiropractishe zorg starten in Den Haag 

Chiropractische zorg starten in Den Haag is eenvoudig; bel ons! Er is vooraf geen verwijzing van een arts nodig. Chiropractoren zijn gedekt door een verzekering en we bieden gemakkelijke betalingsopties.

We zijn er trots op de enige chiropractische kliniek in Den Haag te zijn die met thermografie werkt. Deze moderne technologie in combinatie met de traditionele benadering van chiropractische zorg biedt u de meest effectieve behandeling voor uw korte- en lange termijn zorgbehoeften. 

bottom of page