top of page

Gewoon Chiropractie 
Den Haag

Helpt u gezond te worden

Als je hier bent beland, ben je waarschijnlijk op zoek naar verandering of hulp bij je huidige situatie. Bij Gewoon Chiropractie begrijpen we dat je een actieve en gezonde levensstijl wilt hebben. Om dat te doen, moet je in staat zijn om zonder beperkingen te bewegen en om te gaan met de stress die het leven je in een snel tempo geeft. Het probleem is dat je lichaam niet 100% werkt, wat pijn, ongemak of angst kan veroorzaken dat je niet in staat zult zijn om de dingen te doen die je nodig hebt en wilt doen in je dagelijks leven.

 

Wij zijn van mening dat niemand in Den Haag pijn hoeft te lijden of op medicijnen hoeft te vertrouwen om de dag door te komen. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn en zelfs uw energie en humeur kan beïnvloeden. Daarom vinden we de ware oorzaak van uw probleem voor langdurige verlichting, zoals we hebben gedaan met duizenden mensen uit Den Haag en de omliggende gebieden.

 

Heeft u meer vragen? Zie hieronder of start een chat!

DCF.JPG

stap 1

Je eerste bezoek begint voordat je aankomt! Een deel van uw intake is een vragenlijst die is ontworpen om u te helpen bij het in kaart brengen van uw geschiedenis, uw gezondheidsdoelen en waarom u naar de kliniek komt

stap 2

Van daaruit voeren we tijdens ons 60 minuten durende consult onze onderzoeken uit. Dit omvat onze unieke thermografiescan.

stap 3

We beoordelen ook uw bewegingspatronen door onze bewegingscoach van het personeel, die thuiszorg zal ontwerpen en voorschrijven die specifiek is afgestemd op uw lichaam en uw behoeften

stap 4

Vervolgens nemen we al onze beoordelingen op en bezorgen we u ons rapport met bevindingen. Hier ontwerpen we uw zorgplan en geven we u ons advies voor korte en lange termijn zorg.

Hoeveel bezoeken heb ik nodig?

Het aantal en de regelmaat van de bezoeken hangt af van tal van factoren:

Leeftijd

Mate van letsel

Algemene fitness

Houding

Levensstijl

Gebruiken

Kan ik mijn verzekering gebruiken?

Chiropractoren zijn een portal of entry provider, wat betekent dat u geen verwijzing nodig heeft om zorg bij ons te starten. Chiropractie valt onder de dekking Alternatieve Zorg. Hierdoor is er geen verplicht eigen risico van

€ 385,-. 

Wat gebeurt er tijdens het eerste bezoek?

Kosten: 60€

Tijdens uw eerste consult van 60 minuten,

het volgende gebeurt:

Thermografie examen

Bewegingsbeoordeling

Chiropractie examen

Rapport van bevindingen

Aanbeveling

voor korte en lange termijn zorg

Wat zijn de kosten?

Regelmatige aanpassing

Kosten: 60€

Op basis van onze bevindingen en uw gezondheidsdoelen zijn er voordelige pakketten van 12 beschikbaar.

Wij geloven dat chiropractie geweldig is voor het hele gezin, daarom bieden we gezinsplannen en zorgen we voor de kinderen van onze patiënten onder de 13 jaar!

bottom of page