top of page
inbody 1.jpg

InBody 

Aan de hand van een InBody scan kunt u een gedetailleerd begrip krijgen over het  effect van uw levensstijl op uw lichaam. 

Door middel van een analyse van uw lichaamssamenstelling kunnen veranderingen in o.a. vetmassa, spiermassa en lichaamsvetpercentage waargenomen worden, wat behulpzaam kan zijn om meer grip te krijgen op veranderingen in uw gewoonten.

 

De InBody 770 apparaat voor lichaamssamenstelling geeft naast gegevens over uw vet- en spiermassa, ook gegevens over uw BMR (wat u minimaal verbrandt per dag) en viscerale vet (orgaanvet).

 

Naast al deze gegevens kunt u nog meer informatie vinden op het gedetailleerde resultatenblad dat u na afloop van uw scan meekrijgt.

Wilt u graag alles bijhouden op een handige plek? Dat kan met de gratis app van InBody! Geef tijdens de meting uw telefoonnummer door,  dan worden de resultaten van elke meting gelijk in uw app weergeven.

De InBody app heeft nog meer functies die u kunnen helpen met het realiseren van uw doel(en). 

Download hieronder de app!

Wilt u nog meer informatie over InBody en lichaamssamenstelling? Download HIER de gratis e-book en bekijk deze korte video over lichaamssamestelling door InBody.

google-play-badge.png
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_wht_101217.png
GEWOON Chiropractie logo transparent( white version).png

Heeft u meer vragen?

bottom of page