top of page
Image by brut carniollus

Hoofdpijn & migraine

Chronische migraine en hoofdpijn zijn veelvoorkomende problemen die vaak onderschat worden. Migraine is zelfs een van 's werelds meest voorkomende gezondheidsproblemen en de meest voorkomende neurologische aandoening. Naar schatting lijden wereldwijd meer dan 1 miljard mensen aan migraine, waardoor het de derde meest voorkomende aandoening ter wereld is.

Veel mensen met migraine worden mogelijk niet eens gediagnosticeerd, waardoor de werkelijke aantallen waarschijnlijk hoger liggen. Deze vorm van pijn heeft een enorme impact op de kwaliteit van leven en kan als een aanzienlijke hindernis worden ervaren. Vaak hebben patiënten al verschillende behandelingsopties geprobeerd, waaronder medicatie, rust en therapie, om de pijn te verlichten.

Als u (of iemand die u kent) last heeft van migraine of spanningshoofdpijn, kan chiropractische zorg een veilig, niet-invasief en niet-verslavend alternatief bieden voor voorgeschreven medicijnen of vrij verkrijgbare pijnstillers.

Bij Gewoon Chiropractie staan wij klaar om u te helpen uw pijn te verlichten en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wat kunt u verwachten?

GEWOON Chiropractie logo transparent( white version).png

Heeft u meer vragen?

bottom of page