top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverGewoon Chiropractie

Vind de oorzaak van je pijn, schakel direct hulp in en kom weer in balans.

Boek nu voor 60€

DETAILS HIERONDER!

 • Zeg vaarwel tegen rug-, nek- en schouderpijn!

 • Wat zit erbij:

 • Volledig thermografisch rapport en analyse

 • Fysiek examen

 • Een plan voor een gezondere toekomst!
Als je hier bent beland, ben je waarschijnlijk op zoek naar verandering of hulp bij je huidige situatie. Bij Gewoon Chiropractie begrijpen we dat u een actieve en gezonde levensstijl wilt hebben. Om dat te doen, moet je in staat zijn om zonder beperkingen te bewegen en om te gaan met de stress die het leven je in hoog tempo bezorgt. Wij willen je de kans bieden om per direct je zorg bij ons te starten!


Het probleem is dat je lichaam niet voor 100% werkt, wat pijn, ongemak of angst kan veroorzaken waardoor je niet in staat zult zijn om de dingen te doen die je nodig hebt en wilt doen in je dagelijks leven. Wij willen u graag helpen erachter te komen wat er aan de hand is.

Wij vinden dat niemand in Den Haag pijn mag hebben of afhankelijk moet zijn van medicijnen om de dag door te komen. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn en zelfs uw energie en humeur kan beïnvloeden. Daarom gaan we op zoek naar de ware oorzaak van uw langdurige probleem, zoals we hebben gedaan met duizenden mensen uit Den Haag en omstreken.Wat is chiropractische zorg?

 • Chiropractische zorg omvat een niet-invasieve, hands-on manipulatie van het neuromusculoskeletale systeem met de nadruk op de wervelkolom. Het heeft tot doel de symptomen te verlichten door subluxaties te behandelen, verkeerde uitlijningen te verhelpen en de gezondheid te bevorderen.

Wat zijn de voordelen van chiropractische zorg?

 • Misschien wel het meest substantiële voordeel van chiropractische aanpassingen is het verlichten van verschillende soorten pijn als gevolg van verwondingen, verkeerde uitlijning of andere oorzaken.

 • Chiropractische aanpassingen kunnen ook pijn en stijfheid voorkomen door een betere houding en een robuustere algehele gezondheid van de wervelkolom te bevorderen.

 • Experts zijn van mening dat chiropractische zorg de gezondheid van uw zenuwstelsel kan verbeteren, wat leidt tot verschillende positieve effecten in het lichaam.

Gelukkig kan onze Amerikaanse gediplomeerde chiropractor, dr. Carey Sigafoose, de druk verlichten met behulp van handmatige manipulaties om onmiddellijke pijnverlichting te bieden en de mobiliteit te herstellen.
Wat zijn de voordelen van chiropractische zorg?

 • Misschien wel het meest substantiële voordeel van chiropractische aanpassingen is het verlichten van verschillende soorten pijn als gevolg van verwondingen, verkeerde uitlijning of andere oorzaken.

 • Chiropractische aanpassingen kunnen ook pijn en stijfheid voorkomen door een betere houding en een robuustere algehele gezondheid van de wervelkolom te bevorderen.

Experts zijn van mening dat chiropractische zorg de gezondheid van uw zenuwstelsel kan verbeteren, wat leidt tot verschillende positieve effecten in het lichaam.

Thermographic infrared heatmap

Chiropractische zorg is anders. Wij geloven in de zorg voor de hele persoon in plaats van voor hun toestand. We zijn er vast van overtuigd dat we u een beetje moeten leren kennen voordat we goed voor u kunnen zorgen. We nemen de tijd om de vragen te stellen die we nodig hebben om een goed begrip te krijgen van uw probleem, waar het vandaan kan komen en hoe het uw dagelijkse activiteiten en algehele gezondheid beïnvloedt.


Wat te verwachten van uw eerste afspraak (prijs € 60)

 • Uw eerste afspraak met Gewoon Chiropractie omvat een eerste consult waarin u een professional ontmoet die uw symptomen, behoeften en verwachtingen zal bespreken.

 • De chiropractor kan ook enkele tests uitvoeren, waaronder een thermografiescan (lees HIER meer over chiropractische thermografie!) afhankelijk van uw symptomen en medische aandoeningen.

 • Uw vragen aan ons zijn net zo belangrijk of zelfs belangrijker dan onze vragen aan u! Je krijgt de kans om je verhaal te vertellen en al je vragen te stellen. Te veel mensen verlaten het kantoor van hun arts met het gevoel dat er niet naar hen is geluisterd.

 • Vervolgens stelt u samen een geïndividualiseerd en adequaat behandelplan op dat is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren. Het onderzoek van uw nieuwe patiënt duurt gewoonlijk 45 minuten tot een uur.

Nu u de basis kent achter chiropractische aanpassingen en de vele manieren waarop ze u kunnen helpen, moet u niet aarzelen om uw eerste afspraak met ons te plannen!


Plan vandaag nog uw afspraak met ons in!

Info@gewoonchiropractie.com

+31 07 02 04 41 34

Gewoon Chiropractie

Hoge Prins Willemstraat 226 Den Haag Nederland

Gewoon Chiropractie is gunstig gelegen net op de grens van Den Haag en Scheveningen en ligt op 20 minuten met tram 1 van het treinstation Den Haag Centraal

Gratis parkeergelegenheid beschikbaar!

32 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page