top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGewoon Chiropractie

Vergoedingenoverzicht Chiropractie 2024 en Het Kiezen Van De Juiste Chiropractor Voor U

Bijgewerkt op: 26 dec. 2023

Het leven is niets anders dan een eindeloze reeks belangrijke beslissingen.


Ons leven wordt gevormd door zelfs de kleinste keuzes die we maken, dus het is belangrijk dat we onze due diligence doen bij het nemen van welke beslissing dan ook.


Het maakt niet uit hoe groot of klein de beslissing is, van wat je voor de lunch eet tot met wie je wilt trouwen, de beslissing die je neemt, kan je dag, je jaar of je leven bepalen.


Een van de belangrijkste beslissingen die u in de loop van uw leven een paar keer moet nemen, is wie u gaat kiezen om uw arts te worden.


En als u de voorkeur geeft aan een praktische benadering van de gezondheidszorg die genezing bevordert zonder medicijnen of operaties, dan is chiropractische zorg uw beste optie.


Uw chiropractor kan dienen als uw primaire arts en is uw partner in de gezondheid van de wervelkolom, spieren, gewrichten en gezondheid.


Er zullen momenten zijn waarop u afhankelijk bent van de kennis en expertise van uw chiropractor om u te helpen gezond te blijven of te herstellen van een blessure.


Dus, hoe neemt u een weloverwogen beslissing als het gaat om het kiezen van uw chiropractor?Dit zijn mijn 3 suggesties:


Luister naar je intuïtie


Soms kan het volgen van uw gevoel u helpen uw zoekopdracht te verfijnen.


Let goed op hoe je je voelt bij elke interactie met een kantoor.


Stel vragen en bel, luister naar je intuïtie en laat je een deel van het proces leiden.


Vertrouwen op je instinct kan enige oefening vergen, maar het is het vaak waard.


Als een bepaalde chiropractor of hun kantoor je een ongemakkelijk gevoel geeft voordat je zelfs maar een afspraak hebt gehad, zal dat gevoel waarschijnlijk niet veranderen als je hun diensten gaat gebruiken.


Overweeg hun communicatiestijl


U moet een chiropractor kiezen waarmee u prettig kunt praten en die al uw vragen zal beantwoorden.


Wanneer u voor het eerst een chiropractor ontmoet, stel dan een vraag en let op hoe ze reageren.


Verheugen ze zich over uw vragen en beantwoorden ze ze op een manier die u kunt begrijpen.


U zult een chiropractor moeten vinden die interesse toont om u te leren kennen, die rekening houdt met uw behandelingsvoorkeuren en die u respecteert tijdens het besluitvormingsproces.


Weet wat er door uw verzekering wordt gedekt


Dit is iets dat vaak over het hoofd wordt gezien bij het kiezen van een chiropractor.


Mensen gaan diep in het besluitvormingsproces en staan op het punt te beslissen welke chiropractor ze willen zien, om er vervolgens achter te komen dat hun verzekering dit niet dekt.


De dekking van uw verzekering is een praktische aangelegenheid. Om de meeste verzekeringsvoordelen te ontvangen en de minste eigen bijdrage te betalen voor uw zorg, moet u een chiropractor kiezen die deelneemt aan uw plan.


Chiropractische zorg wordt in de meeste Nederlandse verzekeringen gedekt door Aanvullende Alternatieve Zorg. De nieuwe aanbiedingen voor 2023 zijn nu beschikbaar.

Het voordeel van buiten het medische systeem in Nederland te zijn, is dat chiropractors het toegangspunt zijn, wat simpelweg betekent dat je geen verwijzing nodig hebt om er een te bezoeken.


vergoedingen_chiropractie_2024
.pdf
Download PDF • 260KB


Gewoon Chiropractie is gunstig gelegen net op de grens van Den Haag en Scheveningen en ligt op 20 minuten van het treinstation Den Haag Centraal met tram 1. Door een vitalistische benadering van chiropractie zien we elke patiënt als een geheel, in plaats van als een enkel symptoom behandeld worden. We weten dat chiropractie zoveel meer is dan rugpijn, nekpijn en hoofdpijn. Er zijn meerdere technieken die we gebruiken om zenuwinklemmingen op te sporen, te vinden en te corrigeren, die we subluxaties noemen. Wij geloven dat chiropractische zorg een levensstijl is en raden regelmatige ruggengraatcontroles aan voor u en uw hele gezin. Bel ons! 070 204 41 34


Voor meer informatie of om uw 1e afspraak te boeken, klik hier!

Vind ons leuk op Facebook!


178 weergaven

Comments


bottom of page